·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Alumnat de 4t d'ESO i 1r de batxillerat va a veure Frankenstein al TNC i visita el Born i la Ciutadella

11-04-2018

 

Dimecres dia 21 de març l'alumnat de 4t d'ESO i 1r de batxillerat va fer una sortida a Barcelona per veure l'adaptació teatral de la novel·la Frankenstein, al Teatre Nacional de Catalunya, i visitar el centre cultural el Born i la Ciutadella.

Al matí, van veure la història del monstre a qui, l'any 1818, Mary Shelley va donar vida i va esdevenir un mite de la nova societat contemporània, abocada a un replantejament de les construccions d'identitat en un nou món marcat per la industrialització. La història que, dos-cents anys després, la directora Carme Portaceli ha portat a escena, amb dramatúrgia de Guillem Morales, amb la intenció d'indagar en els territoris més tenebrosos de la humanitat. El clàssic de Mary Shelley mostra, encara avui, les tenebres d'una societat incapaç d'assumir la diferència.

A la tarda, van fer una ruta pel Born i la Ciutadella per veure l'impacte de la Revolució Industrial en el teixit urbà i per descobrir les circumstàncies històriques i urbanístiques que van determinar el creixement de Barcelona des de començaments del segle XVIII fins a finals del segle XIX.


Xarxes socials: