·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Bloomfits ens visita

12-12-2013

Dijous 12 de desembre l'empresa Bloomfits treballarà des del nostre institut i ens presentarà la seva App, creada per redescobrir la felicitat de compartir.

A les 11h hi ha prevista una presentació al Professorat i a les 13:30 a l'alumnat de Batxillerat.

 

logo

 

Ajudar sense esperar res a canvi ens fa més feliços

 

Aquesta és la idea que hi ha darrera de Bloomfits. Uns valors que han acompanyat la humanitat des dels seus orígens, però que s’han perdut en el darrer segle, on l’individualisme ha près un protagonisme exagerat.

Bloomfits pretén que redescobrim aquest plaer de compartir i ajudar la gent que ens importa.

app

El projecte neix a mitjan 2012. Quatre emprenedors: Santi Costa (amb 10 anys  d'experiència a Slide i a Google), Albert Martín (Moneytrackin'), Jordi Manté (Seleqto) i Pep Sánchez (Meristation), varen estar jugant amb diverses idees i finalment va néixer el que ara és Bloomfits.

Serà una sort comptar amb la seva presència a l'institut!

 

En Santi Costa explica: “La pregunta clau va ser: Coneixes algun producte que et faci millor persona? El continuem buscant i encara no l’hem trobat. Però creiem que el donar per donar, sense esperar res a canvi i la sensació que això genera és la resposta a la nostra pregunta. Imagineu el pessigolleig o aquells ulls plorosos quan teniu el plaer d'ajudar a algú o que algú us ajudi? Aquesta sensació ens omple de dins cap a fora. És aquí on el nostre impacte comença, és aquí on volem arribar i és aquesta l’experiència que volem que tothom visqui amb Bloomfits.”

L'aplicació mòbil és la forma que tenim per arribar a la gent per provar la idea. L'app permet crear cercles d'amics i coneguts propers, amb qui tens confiança per compartir o demanar: objectes (roba, llibres, jocs… ), coneixement (acadèmics, oci, tècnics… ) i temps (per ajudar, ensenyar, jugar, acompanyar… ).


Bloomfits persegueix un món més integrat socialment i permetre treure profit de la xarxa d'amistats en tots els sentits, ja sigui per ajudar o perquè t'ajudin. En ambdues direccions s'aconsegueix l’experiència de Bloomfits: “sentir-se bé pel simple fet d'ajudar sense esperar res a canvi.”

L'aplicació, gratuïta, està actualment disponible per a sistemes operatius iOS i Android. Us la podeu descarregar a [Bloomfits.com]

 

Més informació:

* Bloomfits regala valores (humanos), article a El País, 30 d'octubre de 2013

** Una aplicació per regalar, article a El Punt Avui, 7 de desembre de 2013Xarxes socials: