·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Celebrem el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la cičncia

10-02-2023

El dia 10 de febrer, amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la ciència, va venir la Silvia Corretge. És metgessa, investigadora en l’àrea d’oncologia a Boehringer Ingelheim i participant al projecte #100tífiques.

Gràcies a ella i al projecte l’alumnat de 1r d’ESO va tenir la oportunitat de viure el seu dia a dia i la importància de la investigació de forma propera.

#100tífiques és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.


L’objectiu del projecte és fer visible i destacar la rellevància i el paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, tot fomentant accions conjuntes entre científiques d’acadèmia i d’empresa. El programa té la vocació de fomentar una relació més directa i recíproca entre la ciència i la societat, i molt especialment d’incrementar la consciència d’aquest col·lectiu i
eixamplar-ne l’espai.

Aquesta ha sigut la cinquena edició del projecte#100tífiques i el nostre institut i alumnat ha tingut l'oportunitat de participar-hi de forma directa un any més.


Xarxes socials: