·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Club de lectura de l'institut. Inscripcions fins el 23 de setembre (places limitades)!

14-09-2022

VOLEU SER DEL CLUB DE LECTURA?

Si us agrada llegir i compartir la vostra lectura,  podeu apuntar-vos al club de lectura de l’institut, que està a punt de posar-se en marxa. Teniu temps fins al 23 de setembre!

Si feu 1r o 2n d’ESO, llegireu:

  • Laura Gallego, El cicle de l'etern emperador

Aquesta és la historia de Vintanelalandali, dissetena encarnació de l’Etern Emperador, educada des de petita per agafar les regnes de l’imperi tan bon punt se li despertin els poders. Però també és la historia del Kelan, la vida del qual canvia de cop el dia en què decideix desafiar l’autoritat local.

  • Vince Vawter, El noi del diari

Un noi d’onze anys que viu  a Memphis és el millor llançador de pilota que s’hagi vist mai, però en canvi, parlar no li resulta tan fàcil com el beisbol. No pot dir ni una paraula sense tartamudejar...

  • Pol Castellanos, L'assassina de Venècia

La Carla, a punt de complit 14 anys, descobreix que té el poder de preveure desgràcies poc abans que es produeixin. Tancada en un reformatori per ser acusada de bruixa, una nit aconsegueix escapar-se’n...

 

Si feu 3r o 4t d’ESO o batxillerat, llegireu:

  • Jason Reynolds, Tot per l'aire.

És una història explicada en deu cantonades d’un barri popular de nova York. Un relat absolutament divertit i tendre sobre el que passa quan s’acaben les classes.

  • David Cirici, Els incendiaris

En Daniel és un adolescent que decideix portar a terme el que havia de ser només una bretolada, però que acabarà en tragèdia. El sentiment de culpabilitat fa que acabi qüestionant-se moltes de les seves creences.

  • Marion Brunet, Sense fe ni llei.

Perseguida per tots, l’Ab no tem enfrontar-se als homes que s’interposen entre ella i els seus objectius. Arriba a segrestar un adolescent mentre emprèn la fugida per un delicte que ha comès. En Garrett serà el seu companys en un periple a través de l’Oest americà.

 

Podeu venir a la mediateca a apuntar-vos-hi els dilluns o els divendres durant el 1r pati fins el 23 de setembre.

Places limitades!


Xarxes socials: