·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Čxit del II Raid Illa de Rodes

09-06-2014

Aquest passat dissabte 7 de juny es va disputar  a Roses el Segon Raid d'aventura Illa de Rodes inclós a la lliga catalana FCOC. Organitzat pel club esportiu Farra-o i l'escola de raids de l'institut Illa de Rodes.
Un total de 79 equips de dos persones (masculí, femení i mixte) repartides en 4 categories: èlit, aventura, popular i familiar; es van donar cita a les instal.lacions del GEN (Grup d'Esports Nàutics).
En categoria èlit i aventura a les 8 del matí es donava la sortida en caiac de mar enmig d'una espesa boira camí de Cala Montjoi, amb la col.laboració de l'empresa SK Kayak de Llançà. A continuació els raiders van enllaçar diferents sectors a peu, en btt i patins en línia sempre orientant-se amb mapa i bruíxola.
Cap a la part final del raid tenien proves especials de ràpel, tir amb arc, slackline, paddle-surf i orientació específica. El capdavant de la cursa va estar molt disputada en tot moment amb participants de renom: Albert Roca, Arnau Julià, David Tarrés, Marta Riba, Albert Vilana, Xavi Rodríguez i un llarg etc...
El dia va estar presidit per una intensa boira i molta humitat a primera hora i una calor sofocant la resta de la jornada que va portar al límit els participants.
Després de més de 8 hores de cursa l'equip Colomina Team (David Tarrés i Marta Riba) es proclamava vencedor seguit de molt aprop per l'equip local Sportful-Illa de Rodes (Tito Cobacho i Rafel Turra)  i CER l'Escala (Albert Roca i Leslie Rekow). 
 


Xarxes socials: