·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Iu Jaume, de 3r d'ESO, guanya el 1r premi en el Sambori Girona-Catalunya Nord

23-03-2018
Amb aquest premi l'Iu passa a la gran final catalana

El dia 22 de març s’ha celebrat a Banyoles l’acte de lliurament del Premi Sambori de la demarcació de Girona – Catalunya Nord, formada per les comarques de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Catalunya Nord, el Gironès, la Selva i el Pla de l’Estany.

L’Iu Jaume Ametller, de 3r d’ESO, ha guanyat el 1r premi en la categoria de segon cicle d’ESO amb la seva narració El somni d’en Nanga. I, com la resta de guanyadors en les diferents categories, participa en la gran final nacional, els guardons de la qual s’entregaran el dia 25 de maig a Barcelona.

En l’edició de Girona d’enguany hi han participat 72 centres i 323 treballs. A tot Catalunya, en el Sambori d’aquest any hi han pres part uns 41.000 alumnes de 464 centres, unes xifres que fan que sigui dels premis literaris amb més participants d’Europa.

El Premi Sambori té com a objectiu promoure i divulgar la literatura i narrativa catalana i, a la vegada, promoure la creativitat i la imaginació entre els infants i joves de tot el territori. La participació, que ha anat augmentat any rere any, l’ha convertit en un dels premis literaris amb més participació d’Europa.

Enhorabona, Iu, i molta sort a la final catalana!

Podeu llegir més informació sobre el premi Sambori a l’enllaç https://www.omnium.cat/activitats/lliurament-del-premi-sambori-girona-catalunya-nord-0


Xarxes socials: