·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Som jurat del Premi Protagonista Jove

19-06-2021

Un grup de 15 alumnes del club de lectura de l’institut ha estat jurat del premi Protagonista Jove, una activitat organitzada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil. Els participants han estat: Iman Akharfi, Bassma Amrani, Adam Ballaoui, Roumayssae Belkhir, Marwa Bentalha, Jana Compte, Aya El Afia, Majda El Messari, Lina El Onsri, Sofía Roa, Núria Subirós, Ismail Taouil, Alexandra Verheyen, Marla Viñales i Sondosse Yermak, de 1r i 2n d’ESO.

Aquesta és una activitat que convida joves de 13 a 16 anys a esdevenir jurat d’uns premis de literatura infantil i juvenil que tenen l’objectiu de promoure la lectura entre els joves, oferir-los una experiència lectora motivadora, donar-los veu com a lectors i contribuir a la seva formació literària.

Enguany s’ha portat a terme la 25a edició del premi. L’alumnat del centre que hi ha participat ha hagut de llegir tres llibres: Thornhill, de Pan Smy; Magus, de Jesús Cortés, i La guerra dels botons, d’AVI, i, conjuntament amb nois i noies d’altres indrets que també han fet de jurat, han hagut de votar cada obra segons si els ha agradat més o menys.

L’acte de lliurament de premis es va fer telemàticament el dia 15 de juny i va comptar amb la presència de Màrius Serra. Durant l’acte es va anunciar que l’obra guanyadora d’aquesta categoria era La guerra dels botons. Si voleu seguir-lo podeu fer-ho a https://www.youtube.com/watch?v=thnXNYZv-lo.


Xarxes socials: