·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Maria Mercč Roca presenta Kenitra a l'alumnat de 2n d'ESO

11-04-2018

Maria Mercè Roca, autora de Kenitra, va tornar a ser a l'institut, dijous 5 d'abril de 2018, per fer una xerrada amb l'alumnat de 2n d'ESO, que havia llegit aquesta novel·la durant el segon trimestre del curs.

Kenitra ens parla de l'Adrià, un noi de setze anys que emprèn un viatge a la recerca d'un pare que va desaparèixer quan ell era petit. En començar la novel·la l'Adrià és un noi insegur que culpa el pare de tot allò que no li surt com voldria. El viatge, però, li ofereix l'oportunitat de conèixer nous personatges, viure noves experiències i, per tant, madurar. Per això quan acaba el llibre s'ha convertit en una persona diferent, que ja no necessita culpabilitzar els altres sinó responsabilitzar-se de la seva pròpia vida.

La lectura del llibre permet la reflexió sobre temes tan significatius com l'amistat, l'amor, la família o la recerca de la identitat. Maria Mercè Roca en va parlar a partir de les preguntes que li van fer els nois i noies de 2n que, un cop acabada la xerrada, van poder tornar cap a casa amb el llibre signat per l'autora.


Xarxes socials: