·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

La Mediateca parla. Comenēa el Club de lectura de l'Institut.

07-12-2016

Aquest curs 2016-2017, des de la Mediateca de l’institut,  es vol impulsar un Club de lectura amb la intenció d’estimular el gust per la lectura de tot l’alumnat del centre, tant d’ESO com de Batxillerat, que té inquietuds culturals i artístiques. El dia 20 de desembre es farà la presentació del club, on s’explicarà el funcionament de les sessions, la periodicitat en què es portaran a terme i el compromís que s’ha d’adquirir per formar-ne part. Finalment, es repartiran els llibres per a la primera sessió.

En la primera sessió del club es comentarà el llibre La porta dels tres panys, de Sònia Fernández-Vidal, especialista en Física Quàntica. Imagineu un carrer per on circula un cotxe fosc, sense llums. Tots els fanals del carrer estan apagats. No hi ha cap mena de resplendor ni llum provinent dels aparadors. Tot d’una, un gat negre creua pel davant del cotxe. Malgrat això, el conductor frena a temps abans d’atropellar-lo. Com ha aconseguit veure’l?

Si voleu saber la resposta d’aquest enigma, i de molts altres, apunteu-vos al club, llegiu el llibre i veniu a comentar-lo amb els vostres companys!


Xarxes socials: