·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Mirall trencat per a l'alumnat de 2n de batxillerat

30-03-2019

Divendres 29 de març l'alumnat de Llengua catalana de 2n de batxillerat ha pogut assistir, al Teatre Municipal de Roses, a l'escenificació de la novel·la Mirall trencat, de Mercè Rodoreda, una obra escrita en la maduresa de l'autora que recull la vida de tres generacions de la família Valldaura.

La novel·la s'estructura a partir d'una dama, una família, una casa i un mirall. La companyia Teatre de Ponent, sota la direcció de Txell Roda, n'ha agafat les principals línies argumentals i les ha sintetitzat a través de dos dels personatges principals: la Teresa Goday, una filla de peixatera esdevinguda senyora de l'alta societat barcelonina, i l'Armanda, una minyona al servei de la torre que la família té al barri de Sant Gervasi de Barcelona.

Un àlbum de fotografies acompanya la veu d'aquestes dues dones, a través de la qual coneixem les seves vivències i les dels altres personatges que formen l'obra.

Aquesta és la proposta de Teatre i Literatura, que treballa amb l'objectiu d'estimular la lectura de les obres del currículum escolar a partir de la seva escenificació. 


Xarxes socials: