·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

A PARTIR D'AVUI MATEIX, JA ES PODEN COMPRAR ELS LLIBRES A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA IDDINK

21-07-2021

 

Finalment, l'ajuntament de Roses ha signat el conveni amb l'AMPA i, per tant, des d'Iddink activaran avui mateix la venda de llibres. Probablement quan llegiu aquest correu ja s'haurà activat.

Les famílies que ja havíeu comprat els llibres a través de la plataforma Iddink el curs passat també rebreu (o ja heu rebut) un correu de l'empresa amb les indicacions per a la compra de llibres que també he resumit més avall i us adjunto, a més, el document explicatiu

Com ja sabeu, la compra a través d'Iddink des del curs passar va ser convinguda per l'AMPA per tal de reduir el cost de la factura final en una quantitat important.  

 

Adquisició de llibres de text

Si abans de realitzar la compra de llibres voleu revisar-ne la llista, recordeu que estan penjades a la pàgina web de l'institut, a la pestanya Llibres 2021-2022

Des d'Iddink ens han comunicat que els terminis per poder tenir la gratuïtat de les despeses de transport, cal fer la comanda en aquests terminis:

  • Les famílies no empadronades que facin la seva comanda fins el 25 de juliol inclòs, no hauran de pagar les despeses d'enviament.
  • Les famílies empadronades que facin la seva comanda fins el 30 de juliol inclòs, no hauran de pagar les despeses d'enviament.

 

Podeu fer la comanda per telèfon o per internet: teniu les dades de contacte aquí.

 

Si la feu per internet, recordeu que:

- les famílies empadronades a Roses, que comprin el lot complet, han d'accedir a la compra amb el codi 698JT2 i se'ls descomptarà directament l'ajut de l'ajuntament.

- les famílies no empadronades a Roses, comprin el lot sencer o llibres solts, han d'accedir amb el codi 342JT2

- les famílies empadronades a Roses, però que no adquireixen el lot sencer sinó llibres solts, també han d'accedir el codi 342JT2 atès que l'import de la compra és inferior al de l'ajuda de l'Ajuntament.

 

Si alguna família ha realitzat la comanda equivocada us heu de posar en contacte amb IDDINK a través d'aquests canals:

Telefòn 902.565.411 (si no us responen en 45 segons accepteu la proposta de què us facin retrucada, doncs ho fan)

Whatsapp 644 566 335 (Indiqueu el número d'alumne, i si no el teniu, el nom del centre i el Nom i Cognoms de l'alumne/a)

Missatge de correu electrònic info@iddink.cat


Xarxes socials: