·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Pol Ribera Cámara aconsegueix el 1r premi de narrativa als I Premis Literaris Antònia Adroher i Pascual de Narrativa i Poesia Escolar

23-03-2022

Dimecres 23 de març a les 6 de la tarda, al Teatre Casino Llagosterenc, de Llagostera, Pol Ribera Cámara, de 1r de batxillerat, va recollir el 1r premi de narrativa de la seva categoria corresponent als I Premis Literaris Antònia Adroher i Pascual de Narrativa i Poesia Escolar.

Aquests premis literaris tenen com a objectiu la sensibilització en temes socials (per això es va escollir un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com a tema central, el dret a la salut) i la promoció de l’ús literari del català als centres educatius de les comarques gironines. Els premis han estat convocats conjuntament per la Coordinadora d’ONG Solidàries, Òmnium Gironès i el Gremi de Llibreters de Catalunya.

En aquesta primera edició hi han participat un centenar d’alumnes d’una quinzena de centres educatius de les comarques gironines. Les persones premiades han rebut un guardó, un diploma i un val de 30 euros per bescanviar en qualsevol diverses llibreries i els centres participants, un diploma de reconeixement. Tots els treballs premiats es recopilaran en una publicació que es farà arribar a les persones premiades i als centres participants.

El jurat del la I edició dels Premis Antònia Adroher i Pascual de Narrativa i Poesia Escolar ha estat format per Maria Mercè Roca, Carles Sala i Mar Bosch, en narrativa, i per Rosa Font, Quim Espanyol i Àngels Moreno, en poesia.

Enhorabona, Pol!


Xarxes socials: