·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

VOLEU SER DEL CLUB DE LECTURA?

15-09-2021

Si us agrada llegir i compartir la vostra lectura, podeu apuntar-vos al club de lectura de l'institut, que està a punt de posar-se en marxa. Teniu temps fins al 23 de setembre!

Si feu 1r o 2n d'ESO, llegireu:

- El famosíssim catàleg de WalkerαDawn

Quatre preadolescents del sud dels Estats Units volen comprar un revòlver mitjançant un catàleg de compres però en comptes de rebre el que havien demanat els arriba un curiós  rellotge, cobejat per molta més gent que no pas el revòlver. Què passarà?

- La noia ocell

La December és una noia òrfena que va de casa d'acollida a casa d'acollida sense acabar de trobar el seu lloc i amb la idea que un dia fugirà tot volant com un ocell. Quan serà acollida per l'Eleanor, però, la seva vida farà un canvi inesperat...

- Mentida

La Xènia lluita per treure bones notes però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que s'ha enamorat, però no d'un noi del seu entorn sinó d'una veu sorgida d'Internet amb la qual comparteix la passió per la lectura. Què descobrirem de cert i de fals en aquesta relació?

Si feu 3r, 4t o batxillerat, llegireu:

- La llum de les fondàries

En Hark, amb el seu amic Jelt, cerquen les restes submergides dels déus que vivien al Sotamar, perquè des que van lluitar entre ells al Cataclisme els fragments dels seus cossos han esdevingut relíquies de gran valor i poder. El dia que troben un misteriós objecte al mar, les seves vides canvien per sempre!

- Nascuts per ser breus

Els científics han descobert la manera d'arribar a la immortalitat però els recursos de la Terra són finits. A Ciutat Eterna qui vol i s'ho pot permetre viu per sempre, i als suburbis els Breus viuen entre l'esperança de poder entrar-hi i l'amenaça constant de ser «llaurats». Aquest és l'ordre establert, però en tots dos mons hi ha veus dissidents que intentaran canviar les coses...

- Espais interiors

Són vuit històries narrades per joves que ens mostren la fragilitat de les relacions humanes. Els adolescents en són els protagonistes, però també els adults que formen part del seu món. Junts, mostren una quotidianitat que de cop i volta s'esquinça lleument.

Veniu a la mediateca a apuntar-vos-hi. Places limitades!


Xarxes socials: