·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Andrew Bradley, estudiant de doctorat de la universitat de Sheffield, ens parla de La importància internacional del català

23-12-2017

Andrew Bradley, estudiant de doctorat de la universitat de Sheffield, al Regne Unit, va ser a l’institut dilluns dia 18 de desembre, durant tot el matí, amb la intenció de recollir informació per elaborar la seva tesi doctoral. Es tracta d’un estudi etnogràfic per comparar les diferents idees i/o opinions d'alumnat i professorat de 4t d'ESO, de Catalunya i València, sobre com són representats determinats temes en els seus llibres de text de llengua i literatura. A principis de curs ja s’havia posat en contacte amb el departament de Llengua catalana per demanar-ne la col·laboració. Han participat en aquest projecte la professora de Llengua catalana de 4t, Isabel Ríos, i un grup d’alumnes format per Salma Vinyoles, Hao Yang Ye, Pol Flor-laguna i Sheng Ye.

Per agrair la participació de l’institut en el projecte, en acabar la jornada de treball va oferir una conferència sobre “La importància internacional del català, sobretot a les universitats”. En aquesta xerrada hi va poder acudir l’alumnat de 4t A i B d’ESO i l’alumnat de Literatura catalana de 2n de Batxillerat.


Xarxes socials: