·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Marathon Challenge DEFC 2017

26-04-2017

Amb motiu del "Dia de l'Educació Física al Carrer" 35 alumnes de 2n i 4t d’ESO han participat per primera vegada en una iniciativa per fomentar l’Educació Física i el model de vida saludable entre la ciutadania. Hem fet classe al mig del poble!

Des del departament d'Educació Física van rebre la convocatòria amb il·lusió ja que l'idea és molt maca i concorda amb els objectius de l'EF a l'ESO. La nostra manera de participar ha estat proposar un petit repte, el Marathon Challenge DEFC 2017. Amb aquesta prova hem volgut difondre els continguts habituals de la matèria en l’àmbit educatiu així com els valors que aporta l’assignatura a l’alumnat.

La marató és una prova atlètica mítica de resistència que ens fa recordar com Filípedes va recórrer més de 42 km per salvar el seu poble en l’antiga Grècia; també és mostra de la lluita per la igualtat de gènere, ja que la primera dona que va participar en la prova en uns Jocs Olímpics moderns va haver de fer-se passar per home per poder-hi participar i, un cop descoberta, va ser escortada fins a la línia de meta pels seus companys.

Nosaltres, amb la nostra marató col·laborativa hem aconseguit fer realitat un repte, hem recorregut 42.195m en una sessió d’Educació Física en harmonia i amb gran entusiasme per part de tots els participants.

A més a més, hem participat en un concurs de fotografia del DEFC. No us oblideu de votar-nos com la millor foto del dia!

Per fer-ho heu d'accedir a: http://www.defc.cat/votacions/ 

Moltes gràcies!

Àlbum de fotos


Xarxes socials: