·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Marina Bellezza, de 2n de Batxillerat, i Pol Ribera, de 1r d'ESO, premiats en el 39č Concurs per a la Joventut d'Ņmnium de l'Alt Empordą

16-05-2018

Diumenge dia 13 de maig de 2018 es van concedir els premis d'Òmnium Cultural corresponents al 39è Concurs per a la Joventut de l'Alt Empordà. L'acte es va portar a terme a les 6 de la tarda als Caputxins de Figueres i va ser amenitzat per Tomàs Fletxa.

Aquesta edició dels premis ha estat dedicada al músic empordanès Pep Ventura, introductor de la tenora a la sardana. En el concurs hi han pogut participar tots els centres educatius de la comarca, tant de Primària com de Secundària. A l'Educació Secundària s'ha donat un premi per modalitat (poesia, conte o auca) i curs (primer, segon, tercer o quart) i a Batxillerat un únic premi per modalitat (poesia o narrativa).

En Pol ha estat el guanyador del Premi Maria Àngels Anglada de contes de 1r d'ESO, amb el conte titulat El segrestador del teatre, i la Marina ha estat la guanyadora del Premi Òmnium Cultural de Narrativa de Batxillerat, amb el relat El dia que les ànimes van decidir una trobada.

Moltes felicitats a tots dos!


Xarxes socials: