·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Marta Pérez, de 1r de batxillerat, guanya el 2n premi en el Sambori Girona-Catalunya Nord i passa a la gran final catalana

06-04-2017

El 30 de març es va celebrar a l’Escala l’acte de lliurament de premis de la final del Premi Sambori de la demarcació de Girona – Catalunya Nord, formada per les comarques de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Catalunya Nord, Gironès, La Selva i Pla de l’Estany.

La Marta Pérez Guirao, de 1r de batxillerat, ha guanyat el 2n premi en la categoria de Batxillerat amb la seva narració Les runes orfes. Com els altres guanyadors del Sambori Girona – Catalunya Nord ha passat a la gran final catalana amb la resta de guanyadors de les demarcacions restants. Els premis es lliuraran el divendres 26 de maig a Barcelona. 

Enhorabona, Marta, i molta sort a la final catalana!

Pel que fa a les dades de l’edició de Girona, cal dir que hi han participat 9 centres i 44 treballs a l’Alt Empordà; 9 centres i 34 treballs al Baix Empordà; 1 centre i 6 treballs a Catalunya Nord; 4 centres i 13 alumnes al Pla de l’Estany, 11 centres i 59 alumnes a la Selva i 23 centres i 104 treballs a la comarca del Gironès. 

El Premi Sambori és un premi que té com objectiu promoure i divulgar la literatura i narrativa catalana, i a la vegada promoure la creativitat i la imaginació entre els infants i joves de tot el territori català. La gran participació que ha anat augmentat any rere any l’ha convertit en un del Premi literari amb més participació arreu d’Europa. En aquesta edició han participat 475 centres en tot el territori català comptant amb una participació de gairebé 50.000 alumnes.


Xarxes socials: