·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Participació en el XV Certamen de Lectura en Veu Alta

06-04-2019

Dimecres 3 d’abril Jean Pascal Moreschi, Íngrid Hornos, Zakaria Aatani, Naiara Pujadas i Tatjana Storath han participat en els quarts de final del XV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, que s’ha portat a terme a la seu del Servei Educatiu de l’Alt Empordà, a Figueres.

El Certamen de Lectura en Veu Alta, que convoca la Fundació Enciclopèdia Catalana i que compta amb l'ajut del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de l'Obra Social La Caixa, està adreçat a alumnes des de 3r de Primària fins a 4t d'ESO. És una activitat que pretén estimular el desig de llegir, de millorar la dicció, de comprendre i d’interpretar un text.

En Jean Pascal ha estat el representant de l’institut en la categoria de Timoners, corresponent a l’Aula d’acollida; l’Íngrid ha estat la representant en la categoria de Corsaris, corresponent a 1r i 2n d’ESO; en Zakaria, la Naiara i la Tatjana han representat l’institut en la categoria de la Tropa de Corsaris, corresponent a 3r i 4t d’ESO.

El certamen consta de tres fases: els quarts de finals, corresponents a la comarca de l’Alt Empordà; les semifinals, corresponents a la demarcació de Girona, i la final de Catalunya. En cada fase hi ha un sol finalista. En aquests quarts de final, la Tropa de corsaris del nostre institut ha estat la finalista de la comarca i passa a la semifinal.

L’enhorabona a tots els lectors i, a la Tropa, molta sort a la semifinal!


Xarxes socials: